Friday, September 3, 2010

163. Παλιά και νέα

Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν όλο συνομωτεί για να το καταφέρεις.
New age wisdom

Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν όλο συνομωτεί για να ξεχάσεις τι ήθελες.
Old age wisdom

7 comments:

 1. Αγαπητέ Αντώνη,
  να με συγχωρείς που σε ενοχλώ σε αυτό σου εδώ το blog, αλλά αναζητώ μια απάντηση για τον παράλογο αποκλεισμό μου από το RD. Σου κάνω εδώ copy-paste πρόσφατο σχόλιό μου από το άλλο σου blog, ώστε να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται και να μου εξηγήσεις αν είναι δυνατό τι έχει συμβεί:

  "Thessalos19 Yesterday 04:13 PM

  @RDAntonis

  Παιδιά να με συγχωρείτε που παρεμβαίνω στην ενδιαφέρουσα συζήτησή σας, αλλά αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα σήμερα. Έκανα κάποια στιγμή ένα σχόλιο σε ένα θέμα που είχε αναρτήσει ο Δήμος (με 2-3 βίντεο), στο οποίο και νομίζω πως μου απάντησε, αλλά δε μπορούσα να διαβάσω αυτή την απάντηση μου έβγαζε γιατί ενώ στο πλάι έβλεπα την αρχή του σχολίου, όταν έκανα κλικ στο σχόλιο έπαιρνα την ένδειξη ότι "η ιστοσελίδα δεν υπάρχει"! Του επισήμανα αυτό το πρόβλημα στην ανάρτηση "Bruno Bosteels—Ψυχανάλυση και Τραγωδία (ΙIΙ)" από όπου και το σχόλιό μου διαγράφηκε μετά από μερικά λεπτά και τώρα στην συγκεκριμένη ανάρτηση διαβάζω στο σημείο των σχολίων το εξής: "Αυτός ο ιστότοπος έχει απαγορεύσει την ανάρτηση σχολίων απο εσάς"!!! Δεν έκανα ούτε υβριστικά σχόλια ούτε συμπεριφέρθηκα απρεπώς κατ' οποιονδήποτε τρόπο, οπότε αναρωτιέμαι προς τι η διαγραφή σχολίων και η "απαγόρευση ανάρτησης σχολίων" στη συνέχεια;

  Θέλω να πιστεύω πως πρόκειται περί παρεξήγησης και θα περιμένω διευκρινήσεις από κάποιον από τους διαχειριστές του RD.

  Τους χαιρετισμούς μου."

  Καλό ξημέρωμα.

  ReplyDelete
 2. Μου κάνουν πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση τα όσα λες. Θα τα διερευνήσω γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. Φαντάζομαι ότι κάτι θα συμβαίνει με το λογισμικό.

  Πάντως, το αρχικό σου σχόλιο είναι προφανές ότι σβήστηκε επειδή σβήστηκε η ίδια η ανάρτηση.

  ReplyDelete
 3. ΟΚ Αντώνη, σε ευχαριστώ.

  Καταλαβαίνω πως για το "Αυτός ο ιστότοπος έχει απαγορεύσει την ανάρτηση σχολίων απο εσάς", ίσως να φταίει κάτι στο λογισμικό. Αν και νομίζω πως έχω ακούσει ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις ban αν θέλεις αναγνωρίζοντας την IP του άλλου. Για να είμαι ειλικρινής όμως δε γνωρίζω πολλά από τα ιντερνετικά, προγράμματα κ.λπ., οπότε ας μη βάλω το χέρι μου στη φωτιά!

  Πάντως για το σχόλιο που διαγράφηκε από την ανάρτηση "Bruno Bosteels—Ψυχανάλυση και Τραγωδία (ΙIΙ" λίγα μόλις λεπτά αφού γράφτηκε νομίζω πως δε φταίει κανένα λογισμικό, αλλά κάποιο χέρι. Μιας και το σχόλιο είχε εμφανιστεί κανονικά για 10 με 15 λεπτά!

  Καλησπέρα.

  Thessalos19

  ReplyDelete
 4. Έχω προωθήσει το αρχικό σου μήνυμα εδώ στον Δήμο και ελπίζω το θέμα να ξεκαθαριστεί το συντομότερο.

  Το δεύτερο μήνυμα, το οποίο αφορούσε θέμα για ιστοσελίδα που είχε ήδη διαγραφεί, ίσως σβήστηκε ως μη έχον πλέον συνάφεια. Δεν γνωρίζω, δεν είχα κάτι να κάνω με τη διαγραφή, ούτε βέβαια με ζήτημα ban του IP.

  ReplyDelete
 5. Update: Μπήκα στο Disqus να δω τι συμβαίνει. Το σχόλιο σου εδώ δεν έχει σβηστεί: http://radicaldesire.blogspot.com/2010/02/sequel.html#comment-75072712

  ReplyDelete
 6. Ναι το σχόλιο "Thessalos19 Yesterday 04:13 PM" το ήξερα από την αρχή ότι δεν πειράχτηκε. Ωστόσο διαγράφηκε το άλλο που σου λέω πιο πάνω και συνεχίζει να ισχύει το ban! Και ακόμα και να μην έχει συνάφεια νομίζω πως απαντάς σε κάτι τέτοιο μόνο και μόνο από τακτ. Δεν το διαγράφεις στεγνά χωρίς καμία αιτιολογία για το πρόβλημα. Τέλος πάντων. Ελπίζω να έχουμε μία λογική εξήγηση από τον Δήμο και να λυθεί η παρεξήγηση. Απ' ότι κατάλαβα ούτως ή άλλως αυτός είναι ο κομπιουτεράκιας.

  ReplyDelete
 7. Μετά την απόπειρα πλαστοπροσωπίας που επιχείρησε ο αξιοθρήνητος συμπλεγματικός με μουσικές ευαισθησίες, το TTL υιοθετεί και αυτό πρότερο μετριασμό σχολίων.

  ReplyDelete